Bruers en Boutier Schilderwerken belooft u...

...dat we het schilderwerk netjes afwerken

Na afronding van het schilderwerk lopen we samen met u alles na. Zo borgen we samen dat het schilderwerk naar wens is uitgevoerd. En als achteraf toch blijkt dat wij iets over het hoofd hebben gezien, dan krijgt u een appeltaart en maken we het alsnog kosteloos in orde.

...dat we vriendelijk zijn en onze afspraken nakomen

Een vriendelijke lach en goedemorgen is voor ons vanzelfsprekend. We zijn niet alleen schilders, maar ook gezellige en nette heren. En omdat we nette heren zijn, komen we altijd onze afspraken na.

...geen verborgen kosten achteraf

De prijs op de offerte is de prijs op de factuur. Geen verborgen kosten of vervelende verrassingen.

Schildersbedrijf Tilburg

Waarom Bruers & Boutier

De meeste nieuwe klanten komen op aanraden van huidige klanten. De enige manier om deze referenties te krijgen, is wanneer we uitmuntend werk blijven leveren.

Daarom doen wij ons uiterste best voor u en doen we wat we beloven. Het is ons doel om goed te presteren zodat u ons  aanbeveelt bij uw buren, kennissen en familie.

Het uiteindelijke resultaat is belangrijk voor u. Daar huurt u ons tenslotte voor in. Maar uw ervaring gedurende het gehele proces moet ook prettig verlopen en uw verwachtingen overtreffen. En daar zorgen wij voor.

  • Wij houden rekening met uw wensen en privacy
  • Twee avonden per week beschikbaar
  • We gaan respectvol om met uw bezittingen

Offerte opname aanvragen

Een opname en offerte zijn gratis (muv verzekerings-offertes) en geheel zonder verplichtingen voor u.

 

Schilder Specialisme

Waarom uw woning laten schilderen

...Goed schilderwerk heeft een esthetische functie en is functioneel

Uw woning glanzend en strak geschilderd zorgt ervoor dat uw woning er goed uitziet. Het functionele deel van nieuw schildwerk werkt kostenbesparend op de lange termijn. Omdat het houtwerk tenslotte langer mee gaat doordat het beter beschermt is tegen zon en regen.

...Nieuw schilderwerk laat uw woning stralen

Een van de makkelijkste manieren om uw huis te laten stralen, is met een goede schildersbeurt.

...Uw huis wordt meer waard

Het is niet voor niets dat veel mensen hun woning laten schilderen bij verkoop van hun woning. Wanneer een taxateur de waarde moet bepalen van uw woning, kan de taxateur de woning hoger waarderen. Daarnaast is het voor een potentiële koper aantrekkelijker om een pas geschilderd huis te kopen.

Schildersbedrijf Tilburg
Garantie Schilderwerk Appeltaart deal

Blijkt achteraf dat we iets niet goed hebben afgewerkt, dan krijgt u een appeltaart en maken we het alsnog

Buitenschilderwerk

Buitenschilderwerk vereist goede kennis van materialen en de juiste toepassing. Het nieuwe schilderwerk moet bestand zijn tegen de wisselende weersomstandigheden in Nederland. Daarnaast bepaald de staat van het schilderwerk de uitstraling van uw woning voor een groot deel.

Door vakkundig schilderwerk blijft het houtwerk van uw woning beschermd en voorkom je voortijdige renovatie.


Houtrot aan kozijn, dakkapel of boeiboord

Houtrot is aan de buitenzijde niet altijd zichtbaar. Of het is zichtbaar, maar in werkelijkheid zijn de aangetaste plekken groter dan voor het oog zichtbaar. Met name bij dakkapellen en boeiboorden kan het hout zwaarder zijn aangetast dan verwacht.

Vraag ons vrijblijvend voor een inspectie aan uw woning. Zo weet u waar u aan toe bent op korte, of lange termijn.

Houtrot herstel

Het herstellen van houtrot doet de schilder. Althans, de relatief kleine aangetaste plaatsen. Het vervangen van boeiboorden en reparaties aan dakkapellen wordt al snel gedaan door een timmerman. Boeiboorden vervangen vereist specialistische kennis en het juiste gereedschap.

Voor grotere schades hebben wij dan ook een timmerman in dienst. Zo kunnen wij snel schakelen mocht dat nodig zijn. Dat betekent dat u niet lang hoeft te wachten en dat het niet nodig is zelf geen timmerman te zoeken.

Dakkapel schilderen en houtrot reparatie 3

Binnenschilderwerk

Het creëren van een andere sfeer en gevoel in uw woning is het makkelijkst met nieuw binnenschilderwerk. Geef uw woonkamer een warme en gezellige uitstraling. Of creëer een romantische slaapkamer of moderne badkamer. Door het spelen met kleuren geef krijgt uw woning persoonlijkheid. Van een lichtere en ruimtelijke uitstraling tot gewaagd en opvallend.

Binnenschilderwerk en uitstraling

De sfeer en uitstraling creëer je door de juiste kleurkeuzes. Daarnaast is het een spel met schaduwinvallen en verlichting. Zelfs als u een huis vol witte muren wilt, geeft een andere tint wit ook een andere uitstraling aan uw huiskamer, slaapkamer of keuken.

Gratis kleuradvies binnenschilderwerk

Om de perfecte kleur(en) te kiezen, kan een lastige en tijdrovende klus zijn. Zeker als u hier geen ervaring in heeft. Wanneer u voor ons kiest, maken we het u graag makkelijk en krijgt u een gratis kleuradvies. We nemen de tijd om te luisteren naar uw wensen en helpen bij het maken van de juiste kleurkeuze.

Maak uw huis persoonlijk en creëer een sfeer waarbij u zich thuis voelt.

Werkwijze ter bescherming van uw eigendommen

We doen er alles aan om om uw meubels te beschermen. We dekken alles af wat we niet kunnen verplaatsen. Zodra het werk is klaar is, vindt u alles terug zoals het stond.

Tevens minimaliseren we de impact op uw gezinsactiviteiten en plannen de uitvoering van het project in overleg.

Behang- en stukadoorswerk

Alle soorten behangwerk en stucwerk zijn mogelijk. Wanneer u ervoor kiest om uw wanden en/of plafonds te laten stucen of behangen, zijn de mogelijkheden eindeloos. U heeft de keuze uit alle kleuren, structuren en stijlen. Wanden en plafonds strak, wit afwerken of juist met structuur en een kleur. Alles wat u wenst.

Modern, klassiek of speels: er is altijd een passende oplossing voor uw smaak.

Behangen

De wanden behangen met glasvlies (renovlies) zie je steeds vaker. Met name in nieuwbouw woningen. Zo voorkom je scheurvorming in de nieuw geplaatste wanden.

Stucwerk

Stucwerk heeft meerdere niveaus afwerking. Behangklaar, glad genoeg om te behangen. Schilderklaar, volledig gladde wand of plafond voor een nette afwerking met muurverf. Filmlaag, wanneer u van een structuur afwerking naar gladde afwerking wilt.

  • Behangklaar
  • Schilderklaar
  • Filmlaag

Overige specialisme: Stukadoren, gipsplaten afwerken, spackspuiten, spuitwerk, latex spuiten, etc.

 

Wat zeggen onze klanten over ons

Wanneer u kiest voor Bruers & Boutier Schilderwerkenbeloven we u...

...dat we vriendelijk zijn en onze afspraken nakomen

Een vriendelijke lach en goedemorgen is voor ons vanzelfsprekend. We zijn niet alleen schilders, maar ook gezellige en nette heren. En omdat we nette heren zijn, komen we altijd onze afspraken na.

...dat we het schilderwerk netjes afwerken

Na afronding lopen we samen met u alles na. Zo borgen we samen dat het schilderwerk naar wens is uitgevoerd. En als achteraf toch blijkt dat wij iets over het hoofd hebben gezien, dan brengen we u een appeltaart en maken we het alsnog kosteloos in orde.

...geen verborgen kosten achteraf

De prijs op de offerte is de prijs op de factuur. Geen verborgen kosten of vervelende verrassingen.

Schilder Tilburg in de Blaak - Nico en Heleen tevreden

Vrijblijvend een offerte opname aanvragen

Vraag vandaag nog een offerte opname aan. Het is vrijblijvend en gratis (met uitzondering van verzekeringsoffertes).

Mark Boutier

Hoi, ik ben Mark. Wanneer u uw gegevens invult, hoort u mij zo snel mogelijk. Meestal dezelfde dag nog.

Offerte opname aanvragen

Een opname en offerte zijn gratis (muv verzekerings-offertes) en geheel zonder verplichtingen voor u.

In één dag jouw woonkamer geschilderd zonder overlast

Boek uiterlijk
31 oktober en ontvang een gratis dyson twv € 349,-